On The Road

Opening zaterdag 8 mei 2010 – 16.00 uur
Tentoonstelling is nog te bezoeken tot en met 6 juni 2010

www.cbk.rotterdam.nl

“A path is a line made by intuition, a road is a line made by a calculation”. Deze uitspraak is de titel van een fotoserie van Esther Kokmeijer en is het uitgangspunt van de groepstentoonstelling ‘On the Road’. Hierin is werk te zien van kunstenaars die hun inspiratie halen uit het onderweg zijn en de weg letterlijk gebruiken in hun werk.
Elk van deze kunstenaars laat op geheel eigen en indringende wijze zien hoe dat voor hen vertaald is in kunst.
Deze tentoonstelling bevat werk van AARDSCHAP, Carla Klein, Esther Nienhuis, Ellen Palsgraaf en Esther Kokmeijer.
Daarnaast is er een boekpresentatie van Rafael en Sander Philippen en zullen er gedichten worden voorgedragen door Frans Budé.

AARDSCHAP verzorgd tijdens de tentoonstelling ook Snelwegsafari fietstochten naar de Rotterdamse snelweg A20. Kunstenaar Melle Smets neemt u mee naar de randen van de A20 voor een spectaculair stukje Rotterdam, waar burgers, verborgen in het schaamgroen, de ruimte vinden om hun hobby’s, sport, spel en recreatie activiteiten te ontplooien. Er is water, groen en belangrijker, weinig controle.

SNELWEGSAFARI A20, Reisduur: 3 uur
Route: Kleinpolderplein – Terbrechtseplein Rotterdam (A20)

Voor de Snelwegsafari op zondag 30 mei van 13 tot 16 uur, kunt u zich inschrijven via adventures@cbk.rotterdam.nl  /Kosten €7,50 p.p.

Voor de Snelwegsafari’s op 15,16, 22, 23, 29 mei en 5 juni van 13 tot 16 uur, kunt u zich inschrijven via info@snelwegmuseum.nl  /Kosten €17,50 p.p.