Projectspace

Artist collective Het Wilde Weten organizes public events such as lectures, discussions, installations, exhibitions and presentations. These activities take place at the projectspace and are initiated by artists based at Het Wilde Weten, artists in residence or guest organizations. Besides our own programme the space is also available for rent for individual artists or non-commercial organizations.

The space is 6.4 x 11m, approximately 77 m2, ceiling height 3.90m. A kitchen, with an extra fridge, is located next to the space.

For information on rentals and prices see:
PDF: Projectruimte-Het-Wilde-Weten

For requests or questions about rentals, availability and payments please contact: projectruimte@hetwildeweten.nl

** Foundation Het Wilde Weten is not liable for VAT

Info (dutch)

Projectruimte Het Wilde Weten

Het Wilde Weten is een kunstenaarsinitatief dat in een voormalig klooster aan de Robert Fruinstraat 35 in Rotterdam ateliers heeft en een projectruimte deelt. In deze projectruimte wordt een eigen programma gepresenteerd.

Tevens zijner mogelijkheden voor incidentele en tijdelijke huur van de projectruimte.

De ruimte is 6,4 x 11 m ( + de erker van 4 x 3 m), dat is een oppervlakte van meer dan 70 m2. De ruimte heeft een plafond op een hoogte van 3,90 m.

Een keuken met stromend water en koelkast is naast deze ruimte gelegen.

Contact:
projectruimte@hetwildeweten.nl
t.a.v. Huur projectruimte.
Geef duidelijk aan wanneer de gewenste huurdatum is en geef ook een korte omschrijving van de te verwachten activiteiten.

** Stichting Het Wilde Weten is niet btw-plichtig

PDF: Projectruimte-Het-Wilde-Weten